Услуги

Print on demand


Услугата Print on demand или "печат при поискване" означава, че се печата конкретен продукт с конкретна щампа при поръчка. Ние като собственици на онлайн магазин за тениски имаме над 1000 щампи, които ги предлагаме на мъжки, дамски и детски тениски, като всеки модел е с по 17 цвята и по 6 размера, общо това прави над около 600 варианта за една щампа или над 600 000 варианта за целия магазин.

Но чрез услугата Print on demand ние печатаме само това, което клиента поръча. Услугата е подходяща и за малки тиражи и позволява да се набляга на голямо разнообразие от продукти и визии, които крайните клиенти да избират и поръчват.

Освен печатните услуги ние се грижим за всичко останало от печат и опаковане до доставката и се грижим артикулите да достигне до клиента.


Order fulfillment


Order fulfillment или на български „Триъгълна логистика“ освен обичайното производство на тениски, чанти и други артикулки, предлагаме опаковане и изпращане на поръчката към крайния клиент.

При поръчка във вашият онлайн магазин на тениска, чанта или друг артикул, ние обработваме поръчката, произвеждаме артикулите, опаковаме ги и ги изпращаме към крайния клиент без да е нужно намеса от ваша страна.

По този начин изключително бързо се обработват поръчките и нямате ангажимента да взимате тениските и да ги изпращате. Изпращането на поръчката става до 48 часа от получаването й в нашата система и още на следващия ден клиента може да си получи свойте артикули.Предимставата да работите с нас: 
tote-bag-mockup.jpg

Бяла еко чанта

Бяла еко чанта от 100% памучен плат.

Пазарска чанта от натурален памук с дълги дръжки. Подходяща за директен печат. Дължина на дръжките 66см.

Чантите могат да се поръчат както в единични бройки така и в големи количества, като цената зависи от големината на поръчката.

Бяла еко чанта
photo-1462392246754-28dfa2df8e6b

Нашите тениски

В момента имаме налични 17 различни цвята дамски тениски и 17 мъжки тениски, но не е проблем да се внесат и закупят допълнително според индивидуалното желание на клиента. Леко вталена, с обло тънко деколте и къси ръкави. Материал: 100% combed ringspun cotton Грамаж: 150 g/m2 Тениските са качествени и много приятни на пипане и носене.
Тениски
Към магазина