Партньори и приятели

chitatel print

Семейството на "Читател"


Тук ще намерите само част от хората и организациите, с който сме имали щастието да работим.

 Какво споделят другите за нас:
 • Ние от "Носия" ползваме производствените и дропшипинг услуги на "Читател" вече над 2 години. Партньорството ни с тях е всичко, от което имаме нужда като стартиращ моден бранд с малък стартов капитал, но с големи естетически претенции. Това, че не затваряме пари в стока, не се занимаваме с обработката на пратките и изпращането на пратките е много ценно за нашето развитие. Другият важен за нас аспект е доброто ниво на комуникация. Бързи са, информират ни за всяко подобрение или проблем своевременно и в края на деня клиентите ни са доволни. Препоръчвам силно!
 • Изключително много сме доволни от съвместната ни работа. Всички поръчки се избработват бързо и качествено, а клиентите остават доволни. Винаги сме получавали бърза, ясна и изчерпателна информация относно всички възникнали въпроси. И не на последно място - усмихнат и позитивен екип.
 • Огромни благодарности на "Читател" за работата, която свършиха по-новия ни сайт. Изключително коректни и точни. Всичко беше готово за кратко време, така както си го представях и то на съвсем приемлива цена. Благодаря за съветите, които също бяха точни и на място, както и за последващата поддръжка и по него. Бих препоръчал на всеки познат, който има нужда от подобна услуга.
  Антон Соколов
  Соколови ЕООД
 • Щастлива съм, че ги открих! Сега мога да предлагам на моите клиенти разнообразие от  тениски, чанти и чаши без да съм обвързана с пускането на големи тиражи. Работят завидно бързо и качествено, а най-хубавото е, че срещу мен има хора, с които мога да обсъдя всеки детайл по всяко време и заедно да изпипаме всичко . В тяхно лице срещнах старание, разбиране, търпение и огромно желание за работа. Благодарение на тях доволните ни клиенти се умножават всеки ден,а  илюстрациите ми достигат до все повече хора.
 • Поръчах няколко тениски за проба и се изненадах колко високо качество е принта, допълнително с високото качество на самите тениски мисля, че няма да намеря по-добро място в България. Да не говорим, че всичко става в рамките на 24 ч. и цените са доста ниски за услугата, която Читател предлагат.
  Румен Александров
  Youtuber
 • Радостина Пеева
  Работим с Читател от години - още, когато стартирахме първите колекции с мотовете и с героите от другите ни книги. За това време те успяха да разраснат бизнеса и периметъра на предлаганите услуги. Изключително адаптивни и интуитивни са, много коректни и отзивчиви. Години по-късно ние се чувстваме изключително спокойни да работим с тях, защото качеството на продуктите и услугите им остава на ниво, дори сега в извънредната ситуация. Желая им успех и занапред.
  Радостина Пеева
  Издателство Мармот
 • Повече от половин година работим с “Читател принт”, като им възлагаме печата на всички тениски, които предлагаме в нашия онлайн магазин. Смея да твърдя, че като партньор са много коректни, гъвкави и отзивчиви, а самите продукти отговарят на високото качество, което нашите клиенти са свикнали да получават. Съвместната работа с “Читател принт” ни спестява и много време, усилия и разходи за машини и консумативи, което ни позволи да навлезем в една нова за нас пазарна ниша без да правим рискови инвестиции. Определено мога да кажа, че ги препоръчвам като надежден бизнес партньор за всеки, който би могъл да се възползва от услугите и продуктите, които предлагат!
 • Благодаря Ви, Читател! Постоянно пазарувам от Вас за себе си и за подаръци на близки хора, страшно доволна съм от качеството и отношението, което имате към клиентите ❤️
  PETYA HARLOVA
Към магазина